L'Escola de la salut

No és nou però t’interessa: campanya de vacunació de la grip

Escrit el 22/10/2018
ereverter

Ja m’estic preparant per tornar a actuar. Saps qui soc? Doncs el virus de la GRIP. Cada temporada el personal sanitari us avisa de quan us podeu començar a protegir de mi. Molts de vosaltres no en feu cas, jejejeje…., en a mi ja em va bé. Aquest any m’ho he repensat, no tinc gaires ganes de treballar, seré una mica bo i us avisaré jo mateix del que heu de fer.

La campanya de vacunació comença el dia 22 d’octubre. Aquest senyors de sanitat recomanen que es vacunin els nens que tenen malalties cròniques com asma , bronquitis de repetició, diabetis, malalties del cor. Si entro dins el cos d’aquests nens puc ser molt dolent i fer molt mal amb les complicacions que puguin patir.

També s’han de vacunar les persones grans que tinguin malalties del cor, neurològiques o de l’aparell respiratori, les de 60 anys o més, les futures mares, els obesos (estic molt calent dins dels obesos i m’agrada molt créixer, créixer i créixer per que es posin molt malats, soc molt dolent).

Per tant us recomano que si no vols que et faci mal vacuna’t, és el millor que pots fer. I si dubtes contacte amb el teu equip sanitari.

T’he avisat, diu que qui avisa no és traïdor.

VIRUS de la GRIP

L'entrada No és nou però t’interessa: campanya de vacunació de la grip ha aparegut primer a .