L'Escola de la salut

7 anyets fill meu, 7 anyets! Felicitats

Escrit el 17/10/2018
Maria Navarro Asin

Ara fa set anys vas veure la llum per primera vegada. Els primers dies et movies innocentment. Nosaltres hi érem molt a prop teu, expectants de cada moviment. Vas passar de ser una nadó amb els ulls molt oberts, observant cada detall, a ser el protagonista de totes les nostres converses. 

Les primeres paraules, els primers passos, fins i tot els primers ensurts. Són tants els records dels teus set primers anys! És molt de temps com per viure moments de tot: la majoria bons i positius però també hem patit nervis i frustracions puntuals com quan va atacar-te aquell exèrcit de virus… De fet, la grip, els viatges, les al·lèrgies, els massatges, els accidents domèstics, l’esport, els regals de Nadal… tots els temes que t’afectaven mereixien i mereixen un moment de reflexió.

I d’aquesta manera, dia a dia, quinzena a quinzena, vas anar creixent i creixent. I mentrestant, al teu voltant, es va anar creant una gran família que sempre vetllava per la teva cura i felicitat. De fet, avui que celebrem el teu aniversari estan, esteu, tots convidats perquè volem donar les gràcies a cadascun d’ells: a familiars, amics i altres lectors.

A tots gràcies per haver fet possible que Parlem-ne, el blog de Pediatria de BSA, faci set anys. Especialment a vosaltres va adreçat aquest vídeo de felicitació.

Vídeo felicitació: https://youtu.be/mewRiToJt0E

Badalona, 17-10-2018

L'entrada 7 anyets fill meu, 7 anyets! Felicitats ha aparegut primer a .