Rut Pons el 27/05/2020

Avís de salut: Ús de mascaretes en infants.

Avui us passem l'enllaç on teniu les normes d'ús de les mascaretes en infants en aquests moments. Són d'ús "obligatori" a partir dels 6 anys i "recomanables" de 3 a 5 anys.

Maria Alejandra Sarria Marcano el 22/05/2020

Activitats per fer a casa.

Després de tants dies a casa les idees es van esgotant. Per això et portem diverses activitats per a nens i adolescents que es poden gaudir en família des de la tranquil·litat de la nostra llar. No deixis de veure la nostra secció d'agenda per aquest mes de maig.

Rut Pons el 20/05/2020

Avís de salut: Diarrees.

Aquesta setmena ens està cridant l'atenció el nombre de diarrees que ens consulteu. Us deixem l'infografia sobre el tema:

Rut Pons el 13/05/2020

Avís de salut: Insomni en nens.

Darrerament alguns pares ens comenteu que el vostres fills no dormen bé. Ténen insomni, amb problemes per agafar el son o per mantenir-se dormits durant la nit. És un problema agut degut als canvis produïts pel confinament, que pot produïr estrés.

Esther Moral el 06/05/2020

AVÍS: Com està funcionant Pediatria a les ABS ?

Tot i la pandèmia, els professionals de l'equip de pediatria estan a les ABS treballant, això sí de forma diferent. Per la vostra seguretat i per donar compliment a les recomanacions de les autoritats sanitàries el funcionament a les ABS de Badalona Serveis Assistencials, i gairebé a la resta de centres de Catalunya, el format de les visites és majoritàriament no presencial. Amb aquestes visites no presencials els professionals intenten donar resposta sense necessitat de venir al centre. En cas que el professional detecti que és imprescindible que l'infant vingui al centre ell mateix us citarà i us donarà les indicacions per poder fer la visita al centre amb seguretat.

Esther Moral el 05/05/2020

DIA MUNDIAL DEL RENTAT DE MANS

Avui 5 de maig és el Dia Mundial de la neteja de Mans , impulsat per l'Organització Mundial de la Salut ( OMS). L'objectiu és conscienciar en la importància de fer una correcta higiene de mans com a mesura de prevenció de les infeccions .

Maria Alejandra Sarria Marcano el 30/04/2020

Avís de salut

L’AEP (Asociación Española de Pediatría) ha emès un comunicat, enviat als pediatres socis de l’AEP, per informar de la detecció, d’un número de casos de shock pediàtric inusualment elevat. Aquests casos podrien estar relacionat amb la COVID-19.

Maria Alejandra Sarria Marcano el 23/04/2020

Sant Jordi 2020

Tot i que aquest any Sant Jordi serà diferent, el recordarem sempre.

Maria Alejandra Sarria Marcano el 22/04/2020

Sortida al carrer d'infants i adolescents

El nostre aplaudiment de les 20hrs d' avui va per vosaltres perque ho esteu fent molt bé. Ens esteu ajudant molt amb el confinament.

Maria Alejandra Sarria Marcano el 17/04/2020

Confinament i vitamina D

En aquests dies sorgeixen molts dubtes sobre els efectes del tancament prolongat en la nostra salut.

Maria Alejandra Sarria Marcano el 08/04/2020

Avís de salut #ABSAFemPinya

BSA presenta la iniciativa #ABSAFemPinya per donar suport als pacients amb Covid-19 i als professionals sanitaris.