el 13/09/2019

Què és el bullying o l’assetjament escolar?

Amb la tornada a l'escola, definim el bullying per entendre que és i quins són els principals tipus d’assetjament escolar gràcies a l'equip de BSA APPediatria que ens ho explica al nou podcast realitzat en col·laboració amb Projecte Coco.

Merce Garcia Drago el 30/08/2019

Nova infografia: menús.

Ja comença la rutina! Per això us volem deixar una infografia amb un exemple de menú equilibrat per nens/es entre 18 mesos i 3 anys d’edat.

Merce Garcia Drago el 28/08/2019

Avis de salut: sense novetats.

Estem veient la mateixa patologia de la setmana passada, no hi ha canvis, seguiu gaudint de l’estiu!

Maria Alejandra Sarria Marcano el 26/08/2019

L'estiu s'acaba, però la diversió ara comença!.

Amb el final de l'estiu i l'inici de les classes, les activitats infantils a Badalona tornen amb moltíssimes forces. Ja pots consultar algunes de les que estan publicades a la nostra secció d'agenda per començar la rutina sense deixar de banda la diversió!

Merce Garcia Drago el 14/08/2019

Avís de salut: Patologies d’estiu.

Aquesta setmana continuem veient casos de impetígen. També ens trobem amb otitis i conjuntivitis, la majoria d’elles degudes a les piscines i l’aigua del mar.

el 12/08/2019

Com utilitzar l'adrenalina autoinjectable?.

L'equip de BSA APPediatria ha preparat un vídeo amb els 4 passos importants per utilitzar l'adrenalina autoinjectable. El trobareu a la Secció Documentació - Vídeos.

Merce Garcia Drago el 09/08/2019

Nova infografia: Lactància materna.

Ens trobem a la Setmana Mundial de la Lactància Materna i, per aquest motiu, volem ampliar la secció amb una nova infografia.

Merce Garcia Drago el 07/08/2019

Avís de salut: Impetígen.

El mes passat vàrem publicar un avís on us informàvem que ens trobàvem amb casos de impetígen, és un motiu de consulta força comú a l’estiu.

Rut Pons el 31/07/2019

Avís de salut: Vigileu a l'aigua!

A l'estiu ens agrada molt banyar-nos en platges, piscines, rius, llacs... Sigui on sigui, els adults hem de vigilar als nens per evitar que s'ofeguin.

Rut Pons el 24/07/2019

Avís de salut: Meduses.

Les platjes catalanes estàn en alerta per la presència de meduses a tota la costa degut a la pujada de la temperatura de l'aigua. Segurament, heu vist la bandera groga que adverteix que us podeu banyar, però amb precaució.

Esther Moral el 23/07/2019

Avís de nova infografia : equipatge de mà

Arriben les vacances i potser heu de viatjar amb avió amb els petits de casa. Saps que pots portar a l'equipatge de mà? Tens dubtes? Et deixem una infografia que et pot servir d'ajuda.

el 12/07/2019

Ens relaxem?.

L'equip de BSA APPediatria ha preparat un nou podcast per relaxar-nos. Mitjançant el concepte de l'aigua, oferim aquest espai de relaxació adreçat a aquells cuidadors principals dels petits de la casa que, de tant en tant, entre tanta intensitat, necessiten un moment de tranquil·litat.

Rut Pons el 10/07/2019

Avís de salut: Impetígen.

Aquests dies estem veient a consulta molts nens amb impetígen. Consisteix en una infecció superficial, en forma de ferides a la pell amb costra, produïda per bacteries habituals a l'exterior de la mateixa.