Avisos

Sol, solet, vine'm a veure però poquet (IV)

Escrit el 07/06/2019

La fotoprotecció és molt important, i més si parlem dels nostres fills i filles.  Avui compartim la infografia "Sortim al pati" per recordar mesures de protecció bàsiques adreçades als nostres nens ja que passen moltes hores a l'aire lliure i la seva pell és més sensible.

"Sol, solet, vine'm a veure però poquet" és també el lema d'aquesta quarta infografia que té per objectiu conscienciar les famílies. Aquesta s'hi suma a les anteriors:  "És hora de protegir-nos del sol",  "Senyals de detecció" i  "Triem la crema solar".

Aquesta iniciativa és una de les accions que BSA impulsa per sensibilitzar la població, apostar per la prevenció de la salut, evitant els possibles melanomes del futur. La campanya és fruit d'un estudi sobre el càncer a Badalona, els resultats del qual es van fer públics durant l'estiu de 2018 i convidaven a potenciar la prevenció del melanoma. BSA amb la seva vocació pública i de servei vol complir d'aquesta manera amb el compromís de fer transferència real i contribuir a revertir aquesta tendència seguint el programa "Badalona, cap a una ciutat saludable".