L'Escola de la salut

Microjornada “A la TIAB, tirem pels drets!… dels infants i adolescents”

Escrit el 16/11/2018
Maria Navarro Asin

La Taula de la Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) celebrarà el proper 28 de novembre la microjornada “A la TIAB, tirem pels drets!… dels infants i adolescents”, que començarà a les 17.30 hores a l’Espai Betúlia (carrer Enric Borrás, 43-47, Badalona).

Durant l’acte es farà un retorn de les aportacions rebudes dels infants, adolescents i famílies, que ajuden a conèixer de primera mà la seva realitat, les seves necessitats i els suports que voldrien rebre. Amb aquestes aportacions s’enriqueix tot allò que ja es va recollir a unes altres jornades en les que van participar persones que treballen a la ciutat en el marc de la xarxa d’atenció a infants i adolescents.

També será un espai de celebració del Dia Internacional de la Convenció sobre els Drets dels Infants i del segon aniversari de la constitució de la TIAB. 

La jornada està oberta a tothom, famílies, adults, adolescents, infants, i és gratuïta tot i que, per qüestions organitzatives, si hi voleu assistir és molt important que envieu un correu electrònic a tiab@badalona.cat, abans del 23 de novembre.

L'entrada Microjornada “A la TIAB, tirem pels drets!… dels infants i adolescents” ha aparegut primer a .