En curs
Si vols despertar la imaginació i les ganes de crear de nens i nenes, Julia Abalde i Clara Sáez —il·lustradores i creadores del joc de segells Pin Tam Posa i autores del llibre infantil Tris, Després de!— et conviden en aquest curs a la seva Fàbrica de Segells: un lloc imaginari on descobriràs els conceptes bàsics del món de l'estampació a través de divertits jocs i experiments.
Mira al teu voltant, veus aquest llapis? Aquest llapis no vol ser un simple objecte... Aquest llapis vol ser el protagonista de la teva nova pel·lícula!
Els personatges de caricatures destaquen pels seus trets exagerats i la seva marcada personalitat, cadascun d'ells representa situacions i emocions amb un humor molt particular.
A través del ioga, els nens exercitaran la seva respiració i aprendran a relaxar-se per a fer front a l'estrès, a les situacions conflictives i a la falta de concentració, problemes tan evidents en la societat actual.
Tot suggeriment és poc quan es parla d'entretenir als més petits durant el període de confinament, per això, els estudiants d'Educació Primària de la Universitat de Salamanca, han tingut una excepcional idea que farà que els nens es diverteixin i aprenguin.
“Transitar los adentros” és un viatge interior a través del dibuix. Es tracta d'un projecte d'acte recerca en format de joc gràfic en el qual cal completar les il·lustracions plantejades. (En les instruccions vénen altres opcions per a jugar si no tens mitjans per a imprimir-ho).
El teatre i les titelles poden ser activitats molt divertides per a fer en família.
Practicar origami o papiroflexia aporta grans beneficis, sent especialment recomanat en l'edat infantil, ja que a més de ser una activitat molt fàcil i flexible per a fer amb els petits, aporta una gran estimulació en el desenvolupament creatiu d'aquests.
Aquest conte ha estat escrit i il·lustrat per Natàlia Manchón Muñoz i Beatriz Canseco de la Rosa que són psicòlogues sanitàries expertes en infància i intel·ligència emocional a Madrid. Elles, com a autores, ho dediquen a tots/es els/les nens/es que en aquests moments són a les seves cases sent molt valents/es i forts/es.
Aquest curs està dirigit a nens i adults que vulguin descobrir el seu gen artístic, a través d'exercicis i jocs dissenyats per a entrenar una habilitat creativa o artística concreta.