Normes d'accés

L’accés a BSA appediatria no requereix cap registre per part dels usuaris. L’usuari es compromet a disposar de les mesures de seguretat necessàries respecte al seu terminal. L’accés a l’aplicació és gratuït, i és aliè a la despesa de connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés que tingui contractat l’usuari.

Tots els continguts de l’aplicació pertanyen a BSA i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial. Aquests podran ser compartits però no arrendats, modificats o venuts.

Es tracta d’una aplicació purament informativa, només l’apartat “Blog Parlem” permet la participació dels usuaris ja que aquesta participació queda vinculada i registrada al Blog de Pediatria de BSA (http://apps.bsa.cat/pediatria).

Les normes d’ús queden regulades al propi blog de Pediatria, però recordem que es pressuposa un correcte ús per part dels usuaris i que les persones que realitzin comentaris actuaran amb honestedat i veracitat. Quan més acurada sigui l’aportació, millor complirà amb la seva finalitat.  Les opinions personals per part dels usuaris seran responsabilitat només dels seus autors. És intenció de BSA oferir en tot moment una informació certa i actualitzada. BSA no garanteix que el servidor estigui lliure de virus o de possibles danys causats per accedir-hi o per la impossibilitat d’accedir-hi al mateix per causes alienes. Els hipervincles externs són aquells que per diferents motius generen confiança a l’organització. Aquest fet, no implicarà en cap cas cap tipus d’associació, fusió o participació amb les entitats connectades. BSA tampoc exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts aliens, ni podrà garantir en tot moment la seva disponibilitat tècnica, de qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en alguns dels enllaços o d’altres llocs d’Internet. No s’acceptaran els comentaris injuriosos, discriminatoris ni ofensius, ni aquells que es consideren contraris a la legislació vigent o que no tinguin relació amb la temàtica tractada. Tampoc s’acceptaran informacions publicitàries o correu comercial.

 

No obstant, si teniu algun dubte sobre BSA appediatria podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic següent: APPediatria@bsa.cat Recordem que l’ús d’aquesta aplicació no pretén substituït tota l’atenció personalitzada dels professionals de salut de Badalona Serveis Assistencials, ni és un canal per demanar segones opinions mèdiques, si no que la seva finalitat és informativa.